MASAŽA

Masaža je jedna od najstarijih metoda lečenja, a glavni cilj masaže jeste poboljšanje opšteg psihičkog i fizičkog stanja.

Primenjuje se kod lečenja akutnih i hroničnih bolova u mišićima i zglobovima, kod detoksikacije organizma, kao i kod ublažavanje i otklanjanje simptoma hroničnog zamora, stresa, depresije i poremećaja anksioznosti.

 

Preporučujemo Vam sledeće vrste masaža:

 • null

  Relax masaža

  Ova tehnika koristi se za opuštanje celog tela, poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće, podiže raspoloženje, poboljšava koncentraciju, ubrzava metabolizam, pomaže detoksaciju i smanjuje napetost.

 • null

  Terapeutska masaža

  Terapeutskom masažom ciljano se rešavaju problemi svakog pacijenta ponaosob. U skladu sa kliničkom slikom pacijenta, vrši se odabir najadekvatnije tehnike kojom se tretira pacijent u okviru rehabilitacionog procesa. Ova vrsta masaže najčešće se primenje nakon povreda kao što su uganuća, iščašenja, prelom, kao i u postoperativnom toku.

 • null

  Kriomasaža

  Kriomasaža predstavlja tehniku masaže u kojoj se fizioterapeut koristi ledom ili hemijskom kriooblogom. Izvodi se na segmentu tela, a tretman može trajati od 3 do 15 minuta. Najčešće se primenjuje radi ubrzavanja oporavka od povreda kao što su distorzija i kontuzija. Kriomasažu najčešće kombinujemo i sa drugim vrstama masaže, kao i razne oblike fizikalne medicine i vežbe za jačanje i istezanje mišića.

 • null

  Masaža lica i vrata

  Masaža lica i vrata, pored kozmetičke primene, pronalazi širu primenu u fizikalnoj medicini. Estetski, masaža lica i vrata opušta mišiće i podstiče metaboličke i regerenativne procese, što čini da lice deluje osveženo i podmlađeno. Primenjujemo je i kod simptoma glavobolja, migrena, bola u sinusima, za oslobađanje napetosti i akumuliranog stresa i kod neuroloških problema, kao što je facijalis. Tretman traje oko 30 minuta.

 • null

  Anticelulit masaža

  Anticelulit masaže podstiče uklanjanje štetnih materija iz međućelijskih prostora, poboljšava mikrocirkulaciju i stimuliše metabolizam. Fizioterapeuti i maseri naše ordinacije u anticelulit masaži primenjuju i tehnike limfne drenaže za poboljšanje cirkulacije limfnog sistema.

masaza

RELAX MASAŽA

Relax masaža za opuštanje celog tela

mazasa

TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapeutskom masažom ciljano se rešavaju problemi svakog pacijenta ponaosob.

MASAZA

ANTICELULIT MASAŽA

Anticelulit masaže podstiče uklanjanje štetnih materija iz međućelijskih prostora, poboljšava mikrocirkulaciju i stimuliše metabolizam.

Pored masaže, centar za fizikalnu terapiju Aktiv Fizikal nudi usluge elektroterapije, magnetne terapije, fototerapije,ultrazvučne terapije, terapiju i masažu mineralnim blatom i kineziterapiju.