Centar fizikalne terapije AKTIV FIZIKAL NIŠ

 • null

  Centar fizikalne terapije Aktiv fizikal nalazi se u samom centru Niške Banje i posvećen je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju i masažu, koristeći najsavremenije tehnologije i opremu.

 • null

  Terapiju zasnivamo na individualnom i profesionalnom pristupu svakom pacijentu, uz preciznu analizu, uspostavljanje dijagnoze, uvažavajući želje i potrebe svakog klijenta ponaosob, kako bi se obezbedio što brži oporavak.

 • null

  Dr specijalista će Vam rame uz rame sa strukovnim fizioterapeutima posvetiti vreme ulažući energiju, znanje i trud pri pronalaženju uzroka problema, što će obezbediti maksimalne moguće rezultate u kratkom vremenskom roku. Vrlo često poboljšanje se oseti već nakon prvog tretmana.

 • null

  Klijenti koji prođu naš kompletan program i pridržavaju se saveta našeg stručnog tima za vreme i nakon terapije, imaju dugoročno dobre rezultate.

 • null

  Program terapije, rehabilitacije i lečenja centra za fizikalnu terapiju Aktiv Fizikal obuhvata: usluge elektroterapije, ultrazvučne terapije, magnetne terapije, fototerapijekineziterapija,usluge masaže i terapije i masaže mineralnim blatom. 

centar za fikizalnu terapiju, AktivFizikal, Niš